Με δώρα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η γιορτή των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ

Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας όπως κάθε χρόνο έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα θα προσφέρει δώρα στα παιδιά των εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «επιλέξαμε να πάρουμε τα δώρα μας όχι από κάποιο πολυκατάστημα αλλά από φιλανθρωπικό ίδρυμα με αποδεδειγμένη κοινωνική προσφορά, θέλοντας και μείς με τις μικρές μας δυνάμεις να ενισχύσουμε τον στόχο του. Για αυτό το λόγο τα δώρα φέτος θα είναι από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Ένωση Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ κάνει λόγο για μια συμβολική κίνηση «με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας για τις ανάγκες των άλλων παιδιών».

Ακόμη, οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ καλούν όλους τους φίλους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού να στείλουν στο Σύλλογο (έως και την ημέρα των Χριστουγέννων) μια ζωγραφιά με θέμα «το Χαμόγελο του Παιδιού». Η καλύτερη ζωγραφιά θα αποσταλεί στο Χαμόγελο του Παιδιού και θα απονεμηθεί στον φίλο/η μας ζωγράφο από τον σύλλογό μας δώρο έκπληξη, ενώ καλούνται να παιδιά να μη γράψουν ονόματα στις ζωγραφιές, γιατί θα αξιολογηθούν ανώνυμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.