Με έγγραφα απαντά ο Τρ. Πλαστάρας στις καταγγελίες Αρ. Μπασδάνη

Τα κατέθεσε σήμερα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Με την κατάθεση όλων των νομιμοποιητικών εγγράφων του ίδιου και της επιχείρησής του, απάντησε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρύφων Πλαστάρας, στις καταγγελίες της παράταξης του νυν προέδρου Αριστοτέλη Μπασδάνη, που με ανακοίνωσή του χθες τον κατηγόρησε ότι καθημερινά “κουνά το δάχτυλο” και απαξιώνει έντιμους επαγγελματίες και πρόσωπα που δεν έχουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, “μουτζουρωμένο” ποινικό μητρώο και “πατερούληδες” που βάζουν πλάτη με “εκβιασμούς” για λογαριασμό του στις επιμελητηριακές εκλογές.

Ο Τρύφων Πλαστάρας πήγε σήμερα στο Επιμελητήριο και κατέθεσε τα προσωπικά του νομιμοποιητικά έγγραφα, δίνοντας με πράξεις την απάντησή του στην παράταξη Μπασδάνη.
«Μετά τη χθεσινή επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας από τον συνδυασμό του απερχομένου προέδρου είμαι υποχρεωμένος να προσκομίσω στο Πρωτόκολλο του Επιμελητηρίου όλα τα προσωπικά μου νομιμοποιητικά έγγραφα και της επιχείρησής μου, που καταδεικνύουν ότι όλα αυτά τα αόριστα στοιχεία που καταγγέλθηκαν – αν αφορούσαν εμένα – καταρρίπτονται», δήλωσε.
Ο υποψήφιος πρόεδρος είπε ότι αναμένει και από τον απερχόμενο πρόεδρο να προσκομίσει τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα.


«Εμείς ως συνδυασμός, σε προσωπικά, οικογενειακή ή επαγγελματικά θέματα δεν θα μπούμε και ειδικά σε μια περίοδο που οι 7 στις 10 επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τα όσα καταγγέλθηκαν δε μας αγγίζουν. Μας αγγίζει μόνο το επαγγελματικό κομμάτι, γι’ αυτό μεριμνούμε και αυτό θα απασχολήσει τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου μετά τις 11 Δεκεμβρίου», δήλωσε ο Τρύφων Πλαστάρας.
Ο Τρύφων Πλαστάρας κατέθεσε στο Επιμελητήριο αντίγραφο ποινικού μητρώου, φορολογική ενημερότητα βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας από το ΙΚΑ με εξάμηνη διάρκεια (μέχρι 9 Απριλίου 2018), πιστοποιητικό ότι δεν υπάρχει καμία υποχρέωση προς τον ΕΦΚΑ και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ζητά εξαίρεση της προέδρου
Από τα ονόματα που δημοσιεύτηκαν, στο ψηφοδέλτιο του απερχομένου προέδρου υπήρχε όνομα υποψηφίου που είναι αδελφός της προέδρου της εκλογικής επιτροπής.
Με αίτημα που κατέθεσε ο συνδυασμός «Μαγνησίας 2025» προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, ζητά να εξαιρεθεί η πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής.
Ο Τρύφων Πλαστάρας ανέφερε ότι ο υποψήφιος και αδελφός της προέδρου έχει καταβάλει το παράβολο υποψηφιότητας και η παράταξη έκρινε σωστό να καταθέσει αίτημα εξαίρεσης.

Μέχρι τη Δευτέρα θα κατατεθεί πρόταση για την παράταση υποβολής ενστάσεων επί των προσωρινών καταλόγων στις εκλογές του Επιμελητηρίου, καθώς η προθεσμία έληγε την Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.