Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Κιβωτού του Κόσμου» Βόλου

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου Βόλου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Κιβωτού.

Όπως αναφέρεται, ο π.Αντώνιος και τα παιδιά της Κιβωτού, υποδέχθηκαν με χαρά τους καλεσμένους και τους ψυχαγώγησαν με τραγούδια, θεατρικό δρώμενο και προβολή βίντεο. Η γιορτή επίσης πλαισιώθηκε από εορταστικό bazaar, με προϊόντα της Κιβωτού, γούρια και διακοσμητικά είδη.

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στο κοινό, παρευρέθησαν η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, η τ.Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αρχής, καθώς και εκπρόσωποι των βουλευτών Χρήστου Μπουκώρου και Αθανάσιου Λιούπη.

Η Κιβωτός του Κόσμου Βόλου εντός της ανακοίνωσης ευχαριστεί ιδιαίτερα το «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°», το οποίο κατευθείαν δέχθηκε το κάλεσμα τους και τους προσέφερε απλόχερα έναν λουκούλλειο χριστουγεννιάτικο μπουφέ για όσους τίμησαν τη γιορτή της Κιβωτού με την παρουσία τους.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας για την συνεχή βοήθειά τους. Η γιορτή αφιερώθηκε στους εθελοντές και σε όλον τον κόσμο που καθημερινά στηρίζει και φροντίζει την Κιβωτό του Κόσμου, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.