Με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης, «πλήρωσε» το επεισόδιο που δημιούργησε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019, σε βάρος τριών Δημοτικών Αστυνομικών ένας 41χρονος, που είχε παρκάρει παράνομα το αγροτικό του αυτοκίνητο στην οδό Δημητριάδος στο ύψος της Ιωλκού.
Ο άνδρας, δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και κρίθηκε ένοχος για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση κατά συρροή, ενώ αθωώθηκε για την κατηγορία της απειλής κατά συρροή και καταδικάστηκε στην παραπάνω ποινή.
Ο κατηγορούμενος κατάθεσε στο Δικαστήριο ότι είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό του στην οδό Δημητριάδος και όταν ο δημοτικός αστυνομικός τον έγραψε, τον ρώτησε πόσο είναι το πρόστιμο, η απάντηση ήταν ότι ήταν 40 €. Ο ίδιος ανέφερε ότι είπε στον αστυνομικό του Δήμου, ότι θα μείνει ένα λεπτό και θα φύγει, ενώ τράβηξε φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο, διότι υπήρχαν και άλλα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα και για να τη δείξει στον δήμαρχο, όπως είπε. Ο 41χρονος παραδέχτηκε ότι παραφέρθηκε και ζήτησε συγνώμη, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν έβρισε τους δημοτικούς αστυνομικούς.
Στη συνέχεια κατέθεσαν οι εγκαλούντες τρεις δημοτικοί αστυνομικοί, για το περιστατικό. Ο πρώτος είπε ότι ο κατηγορούμενος τον άρπαξε από το υπηρεσιακό μπουφάν του, ο δεύτερος ότι τον έβρισε και ο τρίτος ότι του έπιασε τα χέρια, για να μην του γράψει κλήση, ενώ προσπάθησε να τους ρίξει γροθιά.
Τελικά το Δικαστήριο, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο, ελαφρυντικό σύννομου βίου και αφού τον αθώωσε για την απειλή τον καταδίκασε για βία κατά υπαλλήλου και εξύβριση, σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































