Με τον βαθμό του αντιναυάρχου αποστρατεύεται ο Μαν. Κανάλης

Αποστρατεύεται από το Λιμενικό Σώμα, με τον βαθμό του αντιναυάρχου, ο Μανώλης Κανάλης, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών στον Βόλο, τόσο ως λιμενάρχης Βόλου, όσο και ως διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Κανάλης αποστρατεύεται μετά από αίτηση συνταξιοδότησης, με τον υψηλότερο βαθμό που μπορεί να φέρει αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και το σχετικό ΦΕΚ εκδόθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022 και υπογράφεται από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.
Τελευταία θέση του ήταν διευθυντής του κλάδου ελέγχου πλοίων του ΥΝΑΝΠ, ενώ στο παρελθόν υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις με κυριότερες του λιμενάρχη Πάρου, Βόλου, περιφερειάρχη της 4ης ΠΕΔΙΛΣ και του ναυτιλιακού ακολούθου της Μασσαλίας στη Γαλλία.

Ο Μανώλης Κανάλης γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα, με καταγωγή από Πάρο και Χίο, είναι πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, μέχρι πριν 2 χρόνια υπηρετούσε στο Βόλο και επέλεξε, αντί οποιασδήποτε άλλης ανέλιξης, να επιστρέψει στην οικογένειά του και να μείνει μόνιμα στο Βόλο, όπου είναι το σπίτι του. Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου και έχουν δύο δίδυμα παιδιά τον Πέτρο και την Αναστασία 13 χρονών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.