Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων, ζήτησαν σήμερα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο του Βόλου.
Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε με αφορά επίθεση αγέλης σκύλων κατά της Βίκυς Ελευθερίου, μέλος του Συλλόγου και νικήτρια του ημιμαραθώνιου Βόλου, την περασμένη Πέμπτη.
Η δρομέας ήταν παρούσα στη συγκέντρωση, μεταξύ περίπου 10 ατόμων και ήταν ακόμη σοκαρισμένη από την επίθεση οκτώ σκύλων, που της κατάφεραν δαγκωνιές στα πόδια, ενώ δήλωσε ευτυχής που την ώρα εκείνη συμπολίτης τη βοήθησε να πάει στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Παλάντζας ζήτησε από τη δημοτική αρχή να λάβει μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά. Ο ίδιος είπε ότι προ ημερών άλλο μέλος του Συλλόγου δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων και από καθαρή τύχη γλίτωσε τον τραυματισμό.






























