Μέτρα στήριξης και για αγρότες – κτηνοτρόφους από την ΕΑΣ Βόλου

Λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος το οποίο "αγναντεύει" όπως δήλωσε ο Νικήτας Πρίντζος

Λάβρος κατά του πολιτικού συστήματος, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή του πρόγραμμα υποτροφιών σε φοιτητές που θα υλοποιήσει ο Συνεταιρισμός. “Λυπάμαι για το πολιτικό σύστημα και δεν με ενδιαφέρει…διότι “αγναντεύει”, “καίγεται το πελεκούδι”, “πήρε φωτιά το κορδελιό” και ακόμη κανένας δεν έκανε τίποτα. Διαπιστώνουμε αυτά που διαπιστώνεται και εσείς (οι δημοσιογράφοι) καλύτερα από εμένα σε καθημερινή βάση που συμβαίνουν στην κοινωνία. Είμαι έτοιμος να αλλάξω άποψη, αν κάποιος καθίσει και μου πει, ρε πρόεδρε εκεί δεν βλέπεις ότι χαράζει; Κάπου χαράζει. Πες τε μου από πού χαράζει να το κοιτάξω κι εγώ. Να το δω. Μαυρίλα είναι” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πρίντζος.

Ερωτηθείς αν τα βέλη αφορούν το σύνολο των κομμάτων απάντησε: “Αυτό δεν το συζητάμε. Είδατε ότι εγώ δεν ήμουν υπέρ του ενός ή του άλλου κόμματος. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου και δεν έχω πολιτικές δουλείες πουθενά! Με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ο τόπος, ο οποίος τον βλέπω ότι βυθίζεται και δεν βλέπω από κάπου ξαστεριά.”

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι έως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα μέτρα που θα λάβει ο συνεταιρισμός προκειμένου να στηρίξει, τους αγρότες και κτηνοτρόφους μέλη του που αδυνατούν αυτή τη στιγμή να καλλιεργήσουν τα κτήματά τους ή δεν έχουν τα χρήματα για την προμήθεια ζωοτροφών για τα κοπάδια τους. “Θα βρούμε ένα τρόπο, να τους βοηθήσουμε, για να μην μείνουν χωράφια άσπαρτα. Είτε δίνοντάς τους σπόρους και λιπάσματα ή ζωοτροφές, θα προσπαθήσουμε, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες που έχουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε, δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.