Μια σύλληψη στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου για παραεμπόριο

Επιχείρηση του Λιμενικού για έλεγχο ομάδας ατόμων που ενοχλούσε

Μια σύλληψη αλλοδαπού για παραεμπόριο ήταν ο απολογισμός επιχείρησης του Λιμεναρχείου Βόλου σήμερα το πρωί στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου, μετά από παράπονα περιοίκων ότι μετέτρεψαν το χώρο σε στέκι και ενοχλούν κατοίκους και επισκέπτες του πάρκου.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στελεχών του Κ.Λ. Βόλου στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου Βόλου, στα πλαίσια της ευρύτερης αστυνόμευσης της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση κάθε μορφής εγκληματικότητας.

Διενεργήθηκαν 10 έλεγχοι ατόμων και πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές αλλοδαπών για εξακρίβωση στοιχείων.
«Εκ των προαναφερομένων συνελήφθη ένας αλλοδαπός, στα πλαίσια του αυτοφώρου, για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 4264/2017 (Α118), και κατασχέθηκαν έξι τσαντάκια ώμου και είκοσι επτά ζώνες, ενώ από Υπηρεσία μας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων», τονίζει το Λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα άτομα που συγκεντρώνονται στο σημείο, της επιχείρησης, μετά τον «Αργοναύτη». ρυπαίνουν το χώρο με σκουπίδια, καταναλώνουν αλκοόλ, αφοδεύουν, στήνουν τελάρα και παίζουν χαρτιά και γενικά ενοχλούν τους ντόπιους και ξένους που κάνουν τη βόλτα τους.
Σημειώνεται ότι το Λιμεναρχείο σε επιχείρηση που είχε γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 στο συγκεκριμένο πάρκο είχαν συλληφθεί έξι για διακίνηση ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.