Μήνυση Μπέου σε δύο πολίτες- Ο ένας είναι ο αδελφός του Κώστα Γαργάλα

Για προσπάθεια τρομοκράτησης κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ

Σκηνές απείρου κάλους καταγράφηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, με τον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο να απευθύνεται προς τους δημότες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας την αποπομπή Ζαχείλα και να τους απειλεί πως θα τους …πάει μέσα, καλώντας μάλιστα και την αστυνομία.

Πριν από λίγο, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Κώστας Γαργάλας και θύμα της βίαιης επίθεσης του Β. Ζαχείλα έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Αχ. Μπέος κατέθεσε μήνυση εναντίον δύο πολιτών που βρέθηκαν χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο ένας εκ των δύο μάλιστα, είναι ο αδελφός του Γιώργος με τον κ. Γαργάλα να κάνει λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης από τον Αχ. Μπέο απέναντι σε πολίτες που διαμαρτύρονται.

Ειδικότερα, ο κ. Κώστα Γαργάλας αναφέρει στην ανάρτησή του «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ

Η προσπάθεια τρομοκράτησης πολιτών από τον Μπέο και την δημοτική του αρχή συνεχίζεται αδιάλειπτα. Πριν λίγο ενημερώθηκα από την Αστυνομική Διεύθυνση πως υπάρχει μήνυση προσωπικά από τον Μπέο σε δυο συμπολίτες. Ένας εκ των οποίων είναι και ο ΑΔΕΛΦΟΣ μου Γιώργος . Προφανώς και καθόλου τυχαία η επιλογή (…).  Απέναντι στην προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού του Βόλου και όσων διεκδικούν το δίκαιο εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου απαντούμε :

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Υ.Γ. Η φωτογραφία που αναρτάται προκαλεί πολιτικούς συνειρμούς και συσχετίσεις που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές στιγμές της Ελληνικής ιστορίας. Είναι η στιγμή που ο Μπέος δείχνει έναν από τους δυο συμπολίτες που μηνύθηκαν και στα πλαίσια του αυτοφώρου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.