Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, κατασκευαστική και μάρκετ ζητούν να εγκατασταθούν στο τέρμιναλ

Εξέπνευσε σήμερα η προθεσμία κατάθεσης προσφορών

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, μια κατασκευαστική εταιρία με έδρα το Βόλο και ένα υποκατάστημα σούπερ μάρκετ, είναι οι τρεις ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν προσφορές, προκειμένου να εγκατασταθούν στο ισόγειο του επιβατηγού σταθμού της κεντρικής προβλήτας του λιμανιού, σήμερα, που εξέπνευσε η προθεσμία της πρόσκλησης που προκήρυξε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.

Η κατασκευαστική εταιρία που εξέφρασε ζητά να εγκατασταθεί στο χώρο του τέρμιναλ είναι η STEEL & STRUCTURAL DETAIL ENGINEERS ου εξειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων με χρήση τεχνολογίας.
Το υποκατάστημα σούπερ μάρκετ, που κατέθεσε προσφορά είναι το Bazaar, που διαθέτει πολλά καταστήματα κυρίως στην Αθήνα, αλλά εξαπλώνεται και περιφερειακά με καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κρήτη, Εύβοια, Δωδεκάνησα, Ιόνιο, Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα κλπ., αλλά όχι στη Θεσσαλία.
Τέλος, ενδιαφέρον έδειξε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που θέλει να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο με τη χρήση τεχνολογίας που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους μαθητές.

Επόμενο βήμα είναι να ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές, ενώ η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος θα συνεδριάσει για να αναδείξει τον πλειοδότη, την ερχόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.