Μπέος για Κικίλια και Κουρέτα: «Είναι για γέλια- Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες»

Βρέθηκε στον Κραυσίδωνα και στον κυκλικό κόμβο στην Ε. Βενιζέλου

Στις εργασίες αποκατάστασης στη γέφυρα του Κραυσίδωνα βρέθηκε σήμερα ο Αχ. Μπέος μιλώντας για το πότε θα περατωθούν, όμως αναφέρθηκε και στην πρόσφατη κακοκαιρία βάζοντας ακόμη και τα γέλια όταν αναφέρθηκε στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης κ. Κικίλια και τον Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα γιατί έκαναν σύσκεψη για τον συντονισμό των δράσεων της περιφέρειας. «Είναι για γέλια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες. Στην άλλη σύσκεψη θα τους τη στείλω», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

 

Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραλείποντας ωστόσο το σημείο που αφορούσε στον σχολιασμό της πρόσφατης κακοκαιρίας και στους χαρακτηρισμούς που απέδωσε τους κ.κ. Κικίλια και Κουρέτα.

«Να δώσω συγχαρητήρια στον Υπουργό κ. Κικίλια, στον περιφερειάρχη κ. Κουρέτα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί εάν γίνει κάτι,  με πιάνουν τα γέλια,  γιατί είναι για γέλια. Κάνανε μία ευρεία σύσκεψη για να προλάβουν. Ευτυχώς που ήταν αυτοί και προλάβανε αλλιώς θα είχαμε πνιγεί εάν δεν ήταν αυτοί. Από το γραφείο δώσανε λύση. Μπράβο τους, συγχαρητήρια. Ξεχάσανε μόνο να πάρουν σφουγγαρίστρες. Στην άλλη σύσκεψη θα τους τη στείλω», είπε χαρακτηριστικά ο Αχ. Μπέος και συμπλήρωσε ότι για ακραία καιρικά φαινόμενα καμία σύσκεψη και κανένας συντονισμός δεν μπορεί να δουλέψει κι αυτό γιατί είναι τέτοιες οι υποδομές που δεν μπορούν να προβλέψουν τέτοια καταστροφή.

Σε ότι αφορά στα έργα, επισημαίνεται από τον Δήμο ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αντικατάσταση των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων και μέχρι τα τέλη Μαΐου ο Κραυσίδωνας θα είναι στην πρότερη από τις πλημμύρες κατάσταση.

«Συνεχίζουμε,  κάνουμε την αποκατάσταση βελτιώνουμε σε μεγάλο βαθμό όλες τις ζημιές που έχουν γίνει και ιδιαίτερα στη ΔΕΥΑΜΒ στην ύδρευση και την αποχέτευση που ήταν το νούμερο ένα ζητούμενο για να μπορέσει ο κόσμος να πιει γρήγορα νερό και να μην υπάρχουν και ακάθαρτα στην πόλη. Είμαστε σε καλό στάδιο, θα μπορούσε να είμασταν και καλύτερα, αλλά υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Είμαστε από πάνω να τα λύσουμε και θα τα λύσουμε», επεσήμανε ο  Αχ. Μπέος.

Αναφορικά με τον κυκλικό κόμβο στην Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία ο ίδιος επιθεώρησε την πορεία των εργασιών στον πρώτο από τους τέσσερις κυκλικούς κόμβους στην περιοχή.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και όπως ανέφερε ο ίδιος τέλος Μαΐου θα παραδοθεί ο κυκλικός κόμβος όπως έχει προγραμματιστεί. «Συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους τρεις κόμβους.  Μετά από εδώ θα προχωρήσουμε με τον κόμβο στο Lidl και τελευταίοι θα κατασκευαστούν οι δίδυμοι κόμβοι στο παλιό Κοιμητήριο, γιατί εκεί συνεχίζουν να μας δημιουργούν προβλήματα, που όμως, όπως έχουμε αποδείξει θα τα λύσουμε. Παρά τις τρικλοποδιές που μας βάσουν δεν θα τους γίνει το χατίρι. Το έργο θα γίνει», επεσήμανε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.