Μπέος σε ΝΔ για Κασσελάκη: «Να κρατήσουν τις συμβουλές και τις ευαισθησίες για τα στελέχη τους»

Κόντρα μεταξύ Αχ. Μπέου και Νέας Δημοκρατίας

Το …μέρος του Στέφανου Κασσελάκη πήρε η Νέα Δημοκρατία στην κόντρα του με τον Αχ. Μπέο για το θέμα των ομοφοβικών δηλώσεων που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου. Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες, όπως τις χαρακτηρίζει ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων. Ο Αχ. Μπέος με δήλωσή του, συστήνει στη ΝΔ να κρατήσει τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες για τα στελέχη της.

 

Ειδικότερα, ο Αχ. Μπέος δήλωσε σχετικά «Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας  με την οποία προφανώς «φωτογραφίζομαι» και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής  και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους.

Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα.

Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας  καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

“Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων.

Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ως Παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.