Μπέος σε στοιχηματική εκπομπή: Μακριά από το στοίχημα κανείς δεν κερδίζει

"Παίζω 1000 ευρώ να κερδίσει ο Βόλος" - Δεν είμαι "άρρωστος" εξομολογείται ο δημιουργός του ΝΠΣ Βόλος

Κοινωνικό μήνυμα «μακριά από το στοίχημα κανείς δεν κερδίζει» έστειλε μέσω συνέντευξής του σε εκπομπή ιστοσελίδας με προγνωστικά στοιχήματος ο Δήμαρχος βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέας Μπέος. Βέβαια η ατάκα του δημάρχου μας θύμισε την παροιμία «παρ τον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» ή όπως θα λέγαμε για τους ιθύνοντες της εταιρίας «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Η «τρολιά» που επιφύλαξε για το τέλος της συνέντευξης, άφησε άφωνους τους παρουσιαστές οι οποίοι παρόλα αυτά φαίνεται να το απόλαυσαν.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο δημιουργός της ομάδας ΝΠΣ Βόλος «εγώ παίζω (στοίχημα), δεν είπα ποτέ…άλλοι λένε ότι δεν παίζουν και παίζουνε χιλιάδες. Εγώ θα παίξω σήμερα γιατί έτσι θέλω, 500 ευρώ 800 αναλόγως πως το βλέπω και μετά από ένα μήνα μπορεί να ξαναπαίξω, δεν είμαι άρρωστος».

Μάλιστα στο ερώτημα αν χρησιμοποιεί τις διαδικτυακές πλατφόρμες, αποκάλυψε ότι είναι ψηφιακά αναλφάβητος αφού δεν ξέρει ούτε μήνυμα να στείλει στο κινητό «παίρνω ένα τηλέφωνο στο πρακτορείο και λέω βάλε μου 1000 ευρώ να κερδίσει ο Βόλος»

«Βγάζετε;» τον ρώτησε εις εκ των παρουσιαστών με τον πρόεδρο να δηλώνει κατηγορηματικά «κανείς δεν κερδίζει από το στοίχημα παιδιά, γι΄αυτό μακριά από το στοίχημα!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.