Σε αναστολή καθηκόντων, και παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο, οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου που χορήγησαν αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή που εμπλέκεται στην τραγωδία των Τεμπών.
Η χορήγηση της άδειας, έγινε χωρίς εξετάσεις, διαγνωστικό έλεγχο και επίσκεψη στα Επείγοντα- Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ενώ ό φάκελος διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια.
Σε δηλώσεις του ο γιατρός, Νίκος Χαυτούρας, κάνει λόγο για πολιτική αλητεία. Όπως αναφέρει «Πρόκειται για μια πολιτική αλητεία. Στο τέλος θα πει η κυβέρνηση, ότι για την σύγκρουση των δύο τρένων φταίνε οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου. Είναι ντροπή. Πόσο άλλο θα υποτιμήσουν την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Αντί, άμεσα, να διερευνήσουν το ατύχημα, ποιοι διορίσαν όλους αυτούς τους σταθμάρχες και το τι έχει συμβεί, προσπαθούν να ρίξουν την μπάλα αλλού. Επί του πρακτέου, εγώ δεν υπέγραψα, η άδεια είναι ηλεκτρονική και υπάρχει η άδεια του άλλου γιατρού».
Δείτε το βίντεο






























