Νάνσυ Καπούλα: Εικόνες απαξίωσης και εγκατάλειψης στη Νέα Αγχίαλο

Περιοδεία της υποψήφιας δημάρχου Βόλου και συνάντηση με τους κατοίκους

Θέματα μείζονος σημασίας της Νέας Αγχιάλου, όπως η μετατροπή του πεζοδρόμου σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, η τοποθέτηση σήμανσης σε όλους τους δρόμους προς αποφυγή ατυχημάτων, η δημιουργία φρεατίων απορροής όμβριών υδάτων, η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας, οι ανεξέλεγκτες χωματερές και η δημιουργία ράμπας στο λιμάνι για τις βάρκες, συζήτησε με κατοίκους της περιοχής η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «πριν την συνάντηση με τους κατοίκους, σε κατάμεστο από κόσμο κατάστημα στη Ν. Αγχίαλο, προηγήθηκε περιοδεία όπου η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα αντίκρυσε εικόνες απαξίωσης και εγκατάλειψης της περιοχής από την παρούσα δημοτική αρχή Βόλου, με πάρκα επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών, σκουριασμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και αγέλες αδέσποτων.
Στο αίτημα των κατοίκων για αξιοποίηση και προβολή του αεροδρομίου, η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα επανέλαβε την ανάγκη για συνεργασία όλων των Δήμων της Κεντρικής Ελλάδας, των Επιμελητηρίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Για το θέμα των υπαίθριων γηπέδων, αίτημα των κατοίκων είναι η μεταφορά τους σε ήδη υπάρχον χώρο, ο οποίος όμως έχει μετατραπεί σε χωματερή από την παρούσα δημοτική αρχή.


Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση εκπροσώπου πολιτιστικού συλλόγου της Ν. Αγχιάλου, η οποία ανέφερε ότι το πρώην Δημαρχείο, έχει κλειδώσει τις πόρτες τους σε πολιτιστικές ομάδες της περιοχής με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χώροι για να αναπτυχθούν οι δραστηριότητές τους.
«Ν’ ανοίξουμε πόρτες στον πολιτισμό και σε ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν. Τα κτήρια έχουν ζωή όταν υπάρχει ζωή μέσα. Διαφορετικά πεθαίνουν και μαζί τους πεθαίνει και ο πολιτισμός του τόπου μας», κατέληξε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα.
Η ίδια δεσμεύτηκε ανοιχτά για την στήριξη των πολιτιστικών δράσεων ο οποίος αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την περιοχή και την επίλυση των προβλημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων, όπως το προαναφερόμενο.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα συνόδευαν οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι: Ν. Αγγελέτος, Γ. Αγραφιώτης, Ε. Αντωνίου, Α. Αξιώτη, Α. Γεωργακόπουλος, Π. Γιαννακόπουλος, Β. Γιαννουλής, Α. Γιοβάννη-Μπέη, Γ. Γκουντέλιας, Θ. Διαμαντένιας, Π. Ζαρκάδας, Γ. Θεοχάρης, Α. Καλόγηρος, Θ. Καμμένου, Β. Κανάρης, Ν. Καπουρνιώτης, Κ. Καραγκούνης, Γ. Καραδήμα-Μπόγκαμου, Π. Κολόζου, Α. Κουτίνα, Δ. Κουτσός, Μ. Κυριακόπουλος, Χ. Μαλιαχόβα, Δ. Μάσκα-Τσαντίκου, Β. Μήτρου, Μ. Μπαλαρούτσος, Κ. Μωραϊτίδου-Αναστασιάδου, Ν. Παντελοδήμος, Ι. Παπαδημόπουλος, Τ. Πασσιάς, Ν. Πασχαλούδη, Δ. Πέγιος, Σ. Πιταράκη, Γ. Ποθητός, Σ. Ρούσης, Γ. Σκαρίμπας, Δ. Σπάνιας, Δ. Σπύρου, Τ. Στάμος, Ν. Στεφάνου, Α. Τακμάκης, Ν. Τσαλπαράς, Μ. Τσαμπάζης, Σ. Χαρανά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.