Νέο τεστ για κορωνοϊό στην εργαζόμενη στα Δικαστήρια Βόλου

Νέο τεστ για κορωνοϊό επρόκειτο να γίνει σήμερα στην εργαζόμενη στο Πταισματοδικείο Βόλου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, μετά από επικοινωνία με την υπεύθυνη της ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας σήμερα θα επαναληφθεί το τεστ στην συναδελφισσα που φέρεται ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοιο ώστε να λήξει η περιπέτεια της με τον πλέον ασφαλή τρόπο.
«Το ζητούμενο ήταν και είναι η ασφαλής λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών. Δυστυχώς οι χώροι εργασίας μας είναι αυτοί που γνωρίζει όλη η κοινωνία του Βόλου και στην δύσκολη αυτή περίοδο εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης για να προστατέψουμε πρώτα – πρώτα τους εαυτούς μας».

Οι εργαζόμενοι στα Δικαστήρια εύχονται στη συνάδελφός τους καλό αποτέλεσμα και εύχονται με το καλό να επανέλθουν όλοι στις υπηρεσίες τους.
Ήδη ο Σύλλογος υπέβαλε αίτημα για επαναληπτικό τεστ στους δικαστικούς υπαλλήλους Βόλου.

Δύο διαβεβαιώσεις για αρνητικό τεστ
Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων σε ενημέρωση προς τα μέλη του τονίζει ότι μετά από επικοινωνία με την 5η ΥΠΕ και την ιδιώτη γιατρό στην οποία απευθύνθηκε η εργαζόμενη, που φέρεται ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό αναφέρει ότι και οι δύο διαβεβαιώνουν ότι το αποτέλεσμα του τεστ είναι αρνητικό.
«Παρόλα αυτά η συναδέλφισσα μας ταλαιπωρείται γιατί οι επαφές της έχουν κληθεί από την πολιτική προστασία να μείνουν σε καραντίνα τηλεφωνικά χωρίς να μπορούν να ενημερώσουν τις υπηρεσίες και τους χώρους εργασίας τους με κάποια επίσημη γνωμάτευση. Τηλεφωνική επικοινωνία έγινε και με τον ΕΟΔΥ αλλά απάντηση δεν δόθηκε.

Ο Σύλλογος των Δικαστικών υπαλλήλων τονίζει ότι καλώς κινήθηκε η διοίκηση του Πρωτοδικείου έστω και προληπτικά με την απολύμανση αλλά και την αναστολή εργασιών.
Όπως αναφέρει, δεν είναι εύκολο για καμιά υπηρεσία η αναστολή λειτουργίας γιατί η γραμματεία θα κληθεί να διαχειριστεί την επαναφορά όλων των υποθέσεων που θα ματαιωθούν. Η υγεία όλων όμως προέχει, όπως και η πρόληψη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.