Νίκος Παπαπέτρος: «Ντροπή για τους ραγιάδες που επικροτούν την βία στον Βόλο»

Δεν καταδίκασαν τα περιστατικά βίας οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας

Ραγιάδες χαρακτηρίζει σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Συμμαχίας για τον Βόλο κ. Νίκος Παπαπέτρος τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής, οι οποίοι χθες στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν καταδίκασαν τα περιστατικά βίας, με αποκορύφωμα την επίθεση Β. Ζαχείλα στον Κώστα Γαργάλα. Μάλιστα, ο κ. Παπαπέτρος καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για τον αποκλεισμό από την εικόνα και τον ήχο της παράταξής του από τη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης.

Η ανάρτηση Παπαπέτρου

«Ο δήμαρχος και το φερέφωνό του που θέλει να αποκαλείται πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόλου,  μέχρι τώρα επιχειρούσαν να αποκλείσουν την εικόνα μας και το πρόσωπό μας από τους πολίτες του Βόλου κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων. Σήμερα επιχείρησαν να επιβάλλουν και την σιωπή, αφαιρώντας από τους πολίτες του Βόλου και το δικαίωμα να ακούσουν τις τοποθετήσεις μας.

Το χειρότερο όμως είναι ότι απαγόρευσαν και επέβαλλαν την σιωπή και την αφωνία και στους δικούς τους δημοτικούς συμβούλους , οι οποίοι το μόνο που έπραξαν κατά την ώρα των τοποθετήσεων μας, να βάζουν ήχο λαϊκών ασμάτων στα κινητά τους και να καυχώνται για την επινόησή τους. Επινόηση τόσο ανόητη και χονδροειδή όσο και η σκέψη η δική τους και των εμπνευστών της.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του δήμου Βόλου , υποτάχθηκαν  στις εντολές του μπέη τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι γνήσιοι ραγιάδες , αποδεχόμενοι και την μοίρα των ραγιάδων. Αρνήθηκαν -και δεν αδιαφόρησαν απλώς να καταδικάσουν την βία κατά συναδέλφων τους , επικροτώντας έτσι αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Επικρότηση εξάλλου που φαίνεται να υπάρχει και από μερίδα του πολιτικού κόσμου της πόλης μας, που με την ηχηρή σιωπή του αποδεικνύει όχι απλώς την ανοχή , αλλά την συνενοχή και την ευθύνη για αυτά τα φαινόμενα εκφασισμού της πόλης μας. Όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι τα επόμενα θύματα της βίας θα είναι οι ίδιοι και δυστυχώς τότε η αφωνία τους δεν θα αρκεί για να τους προστατέψει.

Είναι ντροπή για τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που υπέκυψαν στο φόβο τους και δεν βρήκαν το στοιχειώδες σθένος να καταδικάσουν όχι την αντίθετη άποψη αλλά την βία! Είναι ντροπή που έστω και ένας δεν βρήκε μια λέξη να πει για τα φαινόμενα αυτά. Και είναι ντροπή για την πόλη μας να εκπροσωπείται από άντρες τέτοιου αναστήματος και μεγέθους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.