Νοσοκομείο Βόλου: Σχεδόν 1000 περιστατικά πέρασαν από το ΤΕΠ το τριήμερο

Αδιανόητη η συχνότητα των ασθενών

Αριθμούς ρεκόρ κατέγραψε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου το τριήμερο από την Κυριακή του Πάσχα μέχρι και την Τρίτη, καθώς κάθε μέρα προσέρχονταν για διάφορους λόγους σχεδόν 300 ασθενείς, δηλαδή σχεδόν 1000 ασθενείς σε μόλις τρεις ημέρες!

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΤΕΠ κ. Ηλία Καραμέτο η κίνηση στο Τμήμα Επειγόντων ήταν αδιανόητη, καθώς τα άτομα που προσήλθαν προς εξέταση ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Όπως επεσήμανε δεν καταγράφηκαν ιδιαίτερα πολλά περιστατικά γαστρεντερίτιδας λόγω της πολυφαγίας, ωστόσο υπήρχαν πολλά τροχαία με τραυματισμούς, ανακοπές, παθολογικά περιστατικά και πολλές ιώσεις του ανωτέρου αναπνευστικού.
“Είδαμε πολλά περιστατικά ενηλίκων αλλά και παιδιών με βήχα και πυρετό, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει έξαρση κάποιας λοίμωξης του ανωτέρου αναπνευστικού, ενώ καταγράφηκαν και πολλά περιστατικά κοκκύτη, που παρουσιάζει έξαρση”, τόνισε ο κ. Καραμέτος, δηλώντας έκπληκτος από την προσέλευση τόσων περιστατικών αυτές τις ημέρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως την δεύτερη ημέρα του Πάσχα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου προσήλθαν στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου 294 περιστατικά!
Δημ. Παλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.