Δραματική είναι πλέον η κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου με τις ανθρώπινες απώλειες συνεχώς να αυξάνονται. Χθες “έφυγαν” από τη ζωή τρεις συμπολίτες, δύο άνδρες 96, 73 ετών και μία γυναίκα 86 ετών οι οποίοι είχαν προβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν σε κλινικές του Νοσοκομείου. Ο 73χρονος και η 86χρονη είχαν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο από ιδιωτική κλινική και το Γηροκομείο Καναλίων αντίστοιχα, καθώς είχαν νοσήσει από κορωνοϊό.
Ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού από τις 19 Οκτωβρίου έως σήμερα ανέρχεται στους 142.
Στο μεταξύ σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 61 ασθενείς. Ειδικότερα τρεις ασθενείς ηλικίας 58,61 και 62 ετών νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, τρεις ασθενείς ηλικίας 73, 79 και 81 ετών νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Covid, ενώ 31 ασθενείς βρίσκονται στην Α κλινική κορωνοϊού και 24 στη Β’ κλινική.
Τέλος, τα θετικά κρούσματα σε τρόφιμους του ξενώνα Φιλύρα αυξήθηκαν σε οκτώ, καθώς το τεστ ενός υπόπτου περιστατικού ήταν τελικά θετικό. Και οι οκτώ τρόφιμοι βρίσκονται σε περιορισμό.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.





























