Ο ετήσιος χορός του ΕΔΡΑΜΕ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η 18η Φεβρουαρίου για τον σύλλογο Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε., που πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο κέντρο Comtesse.

Πλήθος χορευτών, μικρών και μεγάλων, φίλοι του συλλόγου, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, παρευρέθηκαν και διασκέδασαν με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, με χορούς και τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους συλλόγους: Όμιλος Ερευνών Πηλίου, Κ.Λ.Ε.Μ., Σύλλογος Θρακιωτών Βόλου, Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου, Σύλλογος Εν Τρικερίω, Σύλλογος Σοφαδιτών Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η Διάπλαση», Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, για την παρουσία τους. Επίσης, όλους όσοι συνέβαλαν στη λαχειοφόρο αγορά, επαγγελματίες και μέλη του συλλόγου, καθώς και τους ιδιοκτήτες του κέντρου Comtesse για την άψογη συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουν  στην ορχήστρα που κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι το βράδυ καθώς και στη δασκάλα του συλλόγου Λίλια Τσιπτσέ που όπως σημειώνουν τους μεταδίδει την αγάπη της για την παράδοση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.