Ο Μπέος νοσηλεύεται με κορωνοϊό και ο Μουλάς συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο με φυσική παρουσία συμβούλων!

Προκλητική η στάση του γιατρού και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Την προκλητική της στάση απέναντι στις παρατάξεις της μειοψηφίας συνεχίζει η Δημοτική Αρχή Μπέου η οποία, δια μέσω του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Γιώργου Μουλά, συγκαλεί για την ερχόμενη Δευτέρα συμβούλιο με φυσική παρουσία των δημοτικών συμβούλων την ώρα μάλιστα που ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος νοσηλεύεται με κορωνοϊό σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Οργισμένη ήταν η αντίδραση μελών του δημοτικού συμβουλίου τα οποία καυτηρίαζαν την προκλητική και ανεύθυνη στάση του προέδρου του Δ.Σ. ο οποίος μάλιστα έχει και την ιδιότητα του γιατρού, για να συνεχίσει να πραγματοποιεί συνεδριάσεις με φυσική παρουσία των δημοτικών συμβούλων την ώρα που οι περισσότεροι εκ των αντιδημάρχων και στενών συνεργατών του θα έπρεπε να βρίσκονται σε εθελοντικό αυτοπεριορισμό για 14 μέρες από την ημέρα που ο Αχ.Μπέος διαγνώστηκε επισήμως με κορωνοϊό. Να θυμίσουμε ότι παρά τις εκκλήσεις των παρατάξεων της μειοψηφίας για τη διενέργεια συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ειρωνευόταν λέγοντας ότι παρά τις αντιδράσεις όλες οι συνεδριάσεις θα γίνονται δια ζώσης “ώστε και οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να κρίνουν την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους κι εμείς, για τους λόγους αυτούς, να γελάμε μαζί τους”.

Αναλυτικά στην τελευταία του ανακοίνωση ο Δήμος Βόλου ανέφερε τα εξής:

Με αφορμή τις γελοίες και κατάπτυστες αναφορές επαγγελματιών της πολιτικής, ιδιαίτερα μάλιστα αυτών που το μόνο μέλημά τους ήταν ο για πρόδηλους λόγους διορισμός τους στο Δημόσιο και που ουδεμία αντίληψη της κοινωνικής πραγματικότητας έχουν, ξεκαθαρίζουμε ότι με βάση την ισχύουσα Νομοθεσία οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στην περίοδο ισχύος των μέτρων καταπολέμησης του covid-19 διεξάγοντας με τρείς τρόπους:

Είτε δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών

Είτε με τηλεδιάσκεψη

Είτε εκ μεταφοράς των θεμάτων

Στην τελευταία συνεδρίαση έγινε επιλογή της τρίτης δυνατότητας αφού κατ’ επανάληψη είχαμε τις έντονες αντιδράσεις και αντιδράσεις επικεφαλής και συμβούλων μειοψηφιών για τις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Κατόπιν αυτού και επειδή η αθλιότητα ακόμα και αυτών πρέπει να έχει όρια, με απόφαση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου, εφεξής όλες οι συνεδριάσεις θα γίνονται δια ζώσης ώστε και οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να κρίνουν την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους κι εμείς, για τους λόγους αυτούς, να γελάμε μαζί τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.