O Μπέος θέλει να συναντήσει τον Τσίπρα που μέχρι χθες χαρακτήριζε κοπρίτη και πολιτικό απατεώνα

Εκθείαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ανέλαβε την εξουσία λέγοντας ότι θα κυβερνήσει για είκοσι χρόνια

Στην κοντή μνήμη που διαθέτουν αρκετοί συμπολίτες μας φαίνεται ότι ποντάρει ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, επιχειρώντας για ακόμη μία φορά μία εντυπωσιακή πιρουέτα, απευθύνοντας σήμερα πρόσκληση σε συνεργασία στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θα επισκεφθεί αύριο τον Βόλο. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Βόλου επιχειρεί να παρουσιαστεί ως υπερκομματικός και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, εκφράζοντας μάλιστα παράπονα για την αντιμετώπισή του την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή για την ανακοίνωση του Δήμου Βόλου ήταν η προβοκατόρικη ερώτηση που έθεσε ο παρουσιαστής Σωτήρης Πολύζος σε συνέντευξή του με τον κ. Τσίπρα χθες στην TRT, για το γεγονός ότι στο πρόγραμμα επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού στο Βόλο δεν περιλαμβάνεται συνάντηση με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο. Με ήπιο τόνο και χωρίς καμία πρόθεση υποτίμησης του θεσμού του δημάρχου, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο κ. Μπέος έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει πρόβλημα να συναντηθεί με οποιονδήποτε. Δήλωσε ωστόσο ότι δίνει προτεραιότητα στις συναντήσεις του με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης με τους οποίους θα συζητήσει αύριο στο ξενοδοχείο Park. Το αρνητικό κλίμα στο οποίο αναφερόταν ο κ. Τσίπρας, προφανώς έχει να κάνει με αλλεπάλληλες υβριστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον Δήμαρχο Βόλου σε μία προσπάθεια να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, απαλλάσσοντάς την από οποιαδήποτε ευθύνη για την διαχείριση της πανδημίας, εγκαλώντας τον κ. Τσίπρα για το αν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει μάλιστα στις 3 Νοεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Βόλου είχε εξαπολύσει χυδαία και υβριστική επίθεση κατά του κ. Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον “κοπρίτη”, “απατεώνα” και ότι “τον έχει σιχαθεί” , μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, που επ’ ευκαιρία καλωσορίζουμε στην πόλη του Βόλου, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όσο και συνολικά η Δημοτική Αρχή, ουδέποτε προχώρησαν σε ενέργειες που θα μπορούσαν να εκτιμηθούν ως υπαίτιες ενός αρνητικού κλίματος για τον ίδιο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι εύλογα διατηρούμε μια πικρία από την αντιμετώπιση που υπήρξε στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαρέγκλιτη θέση της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις προκειμένου να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις και χωρίς οποιουδήποτε είδους συναλλαγές.

Η αυτοδιοικητική μας παράταξη συγκροτήθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς καμία κομματική στήριξη και το ίδιο θα πράττει και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό συνομιλεί και συνεργάζεται με όλους, όσοι το επιθυμούν, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη και την προοπτική μετεξέλιξης του Βόλου σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη.

Διαβάστε επίσης

Διαχρονικός…ικέτης της εξουσίας ο Μπέος: Μεγάλος ηγέτης ο Τσίπρας, δεν έχει αντίπαλο!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.