Ο Νίκος Παπαπέτρος στην κατεστραμμένη Αγριά: Τα προβλήματα δεν λύνονται με σφαλιάρες – Εμείς έχουμε σχέδιο

Την ισοπεδωμένη από την κακοκαιρία Elias περιοχή της Αγριάς, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Συμμαχίας για τον Βόλο».

Κάτοικοι και επιχειρηματίες εξέφρασαν στον κ. Παπαπέτρο την οργή και τον πόνο τους για τις καταστροφές που υπέστησαν, για δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες, με τη δημοτική αρχή να είναι απούσα και ανύπαρκτη στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της εκδήλωσης των δύο έντονων καιρικών φαινομένων. Οι κάτοικοι, όπως είπαν, κατέθεταν προτάσεις για την προστασία τους, αλλά κανείς δεν τους άκουγε, αντίθετα δέχονταν ύβρεις και χλευασμό από την δημοτική αρχή και τον Α. Μπέο.


Η εικόνα της Αγριάς δεν θυμίζει σε τίποτα το παραλιακό προάστιο της πόλης του Βόλου με την μεγάλη ιστορία. Κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, επιχειρήσεις που πνίγονται στη λάσπη, διαλυμένα θερμοκήπια, λύματα στους δρόμους, πρόχειρα έργα που διαλύθηκαν και οικονομία που θα περάσει καιρό για να αναστηθεί.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαπέτρος, «η Αγριά είναι μια κατεστραμμένη πόλη και, βέβαια, γι’ αυτό κάποιοι φέρουν ευθύνες. Ας μας πει ο δήμαρχος των έργων τι έκανε, τι έπρεπε να κάνει και τι θα κάνει, γιατί η καταστροφή αυτή θέλει λύσεις. Ο ίδιος, όμως, αποδεικνύεται παντελώς ανίκανος να τις δώσει. Τα προβλήματα της πόλης δεν λύνονται ούτε με μαγκιές, ούτε με φωνές, ούτε με βρισιές, ούτε με σφαλιάρες. Θέλει υπευθυνότητα και όχι τυχοδιωκτισμούς. Η «Συμμαχία για τον Βόλο» με όλο το επιστημονικό δυναμικό της έχει συγκροτήσει για κάθε περιοχή το σχέδιο της “επόμενης ημέρας”. Με όλες τις δυνάμεις μας εργαζόμαστε για τον τόπο που ζούμε και θα εξακολουθούμε να ζούμε, να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και να αναπτύσσουμε τις επιχειρήσεις μας. Εμείς, είμαστε εδώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.