Ο στόχος για την 44χρονη Βολιώτισσα Βιργινία επιτεύχθηκε, σήμερα υποβάλλεται σε επέμβαση

Την υπόθεση είχε αναδείξει και προκάλεσε συγκίνηση, η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ»
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα των 10.000 ευρώ, με την βοήθεια, συμπολιτών, φορέων και εργαζομένων

Με τις ευχές όλων των συμπολιτών να την συντροφεύουν, η 44χρονη Βολιώτισσα Βιργινία ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες, να διανύει το δύσκολο ταξίδι της ιατρικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί τελικά σήμερα Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη.
Για όσους δεν θυμούνται την περίπτωση της συμπολίτισσας που είχε αναδείξει με παλαιότερο ρεπορτάζ της η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ», πρόκειται για την γυναίκα, η οποία έδωσε μια πραγματική μάχη τόσο με τον χρόνο που έτρεχε, όσο και με τα χρήματα τα οποία της έλειπαν, αλλά ήταν άκρως απαραίτητα, προκειμένου να τοποθετήσει στο σώμα της, ένα ειδικό μηχάνημα ώστε να υπάρξει μια θεραπευτική αντιμετώπιση του σπάνιου νοσήματος που διαπιστώθηκε ότι πάσχει.
Μάλιστα η ίδια , όπως και ο καθένας άλλωστε αν ήταν στην θέση της, δεν μπορούσε να πιστέψει, πως συγκυριακά και μετά από την χαρά της δεύτερης γέννας, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός αυτοάνοσου σπάνιου συνδρόμου, το οποίο την ταλαιπωρεί πλέον εδώ και χρόνια, έχοντας παράλληλα την ελπίδα, να μπορέσει να βρεθεί δότης, ώστε να γίνει μεταμόσχευση ήπατος, ή να τοποθετήσει προσωρινά το νέο ειδικό εξάρτημα το οποίο όμως κόστιζε.
Η περίοδος είναι δύσκολη και μια τετραμελής οικογένεια τα καταφέρνει οικονομικά πάρα πολύ δύσκολα, πόσο μάλλον, όταν υπάρχουν και τα προβλήματα υγείας…
Έτσι λοιπόν, με την παρότρυνση φίλων της οικογένειας, δέχθηκε τότε να απευθυνθεί στα φιλάνθρωπα αισθήματα των συμπολιτών, προκειμένου, να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν, σχεδόν 10.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να κάνει την επέμβαση. Έγιναν αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα αλλά και στην ΜΑΓΝΗΣΙΑ, και τελικά, μετά από προσπάθειες πολλών συμπολιτών που ανταποκρίθηκαν, φορέων και συλλόγων, συγκεντρώθηκε ένα αρχικά ικανοποιητικό ποσό, που δεν άγγιζε βέβαια το απαιτούμενο, ωστόσο, ήρθε η πρωτοβουλία της Ένωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου και το χρηματικό ποσό συγκεντρώθηκε.

Σήμερα η επέμβαση για την τοποθέτηση νέου TIPS
Σήμερα Πέμπτη, η 44χρονη Βιργινία, υποβάλλεται σε επέμβαση τοποθέτησης νέου TIPS στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αντιμετωπίσει το χρόνιο σύνδρομο Budd-Chiarri το οποίο εξελίσσεται ταχύτατα σε κίρρωση του ήπατος. Σε ανακοίνωσή της στο μεταξύ, που υπογράφουν ο Β. Χαλαστάρας πρόεδρος και ο Ν. Ζυγούρης γραμματέας, η Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου, μετά την θετική εξέλιξη, αναφέρει ότι «ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνάδελφους, φίλους, τα Σωματεία του Ομίλου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ το Εργατικό Κέντρο Βόλου και την Διεύθυνση του Εργοστασίου ΑΓΕΤ, για την ανταπόκριση και στήριξη της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων. Ο στόχος μας επιτευχθεί αφού κατορθώσαμε και συγκεντρώσαμε το ποσό που χρειάζεται για την επέμβαση. Για ακόμη μια φορά δείξαμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη δίνοντας από το υστέρημά μας.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε το παραδώσαμε στην οικογένεια με την ευχή η Βιργινία να επιστρέψει νικήτρια στον αγώνα ζωής που θα δώσει με το σπάνιο νόσημα που την ταλαιπωρεί. Όλοι μαζί μπορούμε…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.