Τελετή βράβευση των αριστούχων μαθητών, που φοιτούν στα φροντιστήρια του Ν. Μαγνησίας διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μαγνησίας το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 8:30μ.μ. στο Domotel Xenia Volos.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, προερχόμενοι από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας και οι οποίοι με τη συστηματική προσπάθεια, την επιμονή και την αφοσίωσή τους ανοίγουν τον δρόμο για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά τμήματα της επιλογής τους.
Στο πλαίσιο της τελετής, θα απονεμηθούν υποτροφίες αριστείας και έπαινοι στους αριστούχους, ως ελάχιστη αναγνώριση των κόπων τους και ως έμπρακτη επιβράβευση της εκπαιδευτικής τους πορείας.
Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης είναι «Τιμούμε τη γνώση, επιβραβεύουμε την προσπάθεια, χτίζουμε το μέλλον».
Όπως τονίζει ο Σύλλογος η εκδήλωση σκοπεύει στην επιβράβευση των κόπων των μαθητών, στην ενθάρρυνση της συστηματικής μελέτης και στην ανάδειξη της προσπάθειας ως βασικού εφοδίου για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία.
Παράλληλα, η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει ότι τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Μαγνησίας βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των μαθητών, όχι μόνο σε επίπεδο γνωστικής προετοιμασίας, αλλά και σε επίπεδο ηθικής στήριξης, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, αξιών και ουσιαστικών δεσμών που αντέχουν στον χρόνο.
































