Οικονομική: Ανάδοχος για τον ανελκυστήρα στο γκαράζ της Φιλελλήνων

Το πρακτικό ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή νέου ανελκυστήρα στο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων επί των οδών Φιλελλήνων & Δημητριάδος», θα εγκρίνει η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Βόλου, που συνεδριάζει δια περιφοράς την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 το μεσημέρι.
Στον διαγωνισμό που έγινε μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων, συμμετείχαν τρεις τεχνικές εταιρίες και μειοδότης αναδείχτηκε η εταιρία «Άγγελος Γουργιώτης Κατασκευαστική ΙΚΕ», με μέση έκπτωση 37,71% και συμβατικό ποσό 113.019,74 € (140.144,48 € με ΦΠΑ).

Η επιτροπή θα εγκρίνει προσωρινό ανάδοχο του συνοπτικού διαγωνισμού, για την «Προμήθεια εξοπλισμού που αφορά την υποστήριξη των λουομένων των παραλιών του Δήμου Βόλου», εταιρία που έκανε προσφορά ποσού 29.049,17 € με ΦΠΑ, τη χαμηλότερη μεταξύ των τριών υποψηφίων εταιριών.

Ακόμη, θα εγκρίνει παρατάσεις προθεσμίας κτιριακών παρεμβάσεων σε βρεφονηπιακό σταθμό στα Α. Λεχώνια, εγκατάσταση κλιματιστικών και ΗΜ εξοπλισμού του Εκθεσιακού- Πολυχώρου Βόλου, προθεσμίας του έργου αποκαταστάσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Ε. Βόλου-Ν. Ιωνίας και των εργασιών συντήρησης των σχολείων Δ.Ε. Βόλου & Ν. Ιωνίας έτους 2019.

Τέλος, θα εγκριθούν οι μελέτες «Εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης λαμπτήρων σε ιστούς φωτισμού από αδειούχο ηλεκτρολόγο εναερίτη με πέδιλα», «Εργασίες επισκευής αντλίας για συντριβάνι του Δήμου Βόλου», «Εργασίες ελέγχου στεγανότητας σωληνώσεων των εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου», «Κατασκευαστικές εργασίες στον υποσταθμό στο πεδίο Άρεως» και «Εργασίες επισκευής του ανελκυστήρα στο 3ο ΕΠΑΛ» .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.