Ομιλία για την προστασία από τα κουνούπια και τη λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου

Στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου από την ΤΟΜΥ Ν. Αγχιάλου

Ενημερωτική ομιλία  για τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια και τη λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου πραγματοποιήθηκε στο ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου με ομιλήτριες προσωπικό της ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου.

Η ενημέρωση αφορούσε τον Ιό του Δυτικού Νείλου και την Ελονοσία όπου έγινε αναφορά στα μέτρα προστασίας στην κοινότητα, στην εργασία, στο σπίτι και στα ατομικά μέτρα προστασίας από τα κουνούπια καθώς και από τι πρέπει να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμαι εντομοαπωθητικά σώματος και εντομοκτόνα χώρου. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την διανομή έντυπου υλικού.

Τα μέλη του ΚΗΦΗ και το προσωπικό της δομής παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ομιλία. Στο ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου φιλοξενούνται άτομα με κινητικές δυσκολίες, άνοια, κατάθλιψη και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας. Στα μέλη του παρέχονται εντελώς δωρεάν πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία, και  ομάδες δημιουργικής απασχόλησης .

Σημειώνεται ότι ο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου είναι δομή  της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.