Όμιλος Scramble στον Βόλο!

Η ομάδα του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη

Με μια επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη επισφραγίστηκε η συνεργασία του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου και του Ομίλου Scramble στη Θεσσαλονίκη, με τους φίλους του παιχνιδιού να ανακαλύπτουν τη μαγεία της δημιουργίας των λέξεων.

Πέρυσι πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά της Θεσσαλονίκης στο Scramble στον Βόλο κι αυτό εκτός από νέους Βολιώτες παίκτες, ενέπνευσε και το 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Βόλου να κινηθεί πιο δυναμικά στο δημιουργικό αυτό παιχνίδι γνώσεων και λέξεων, το οποίο είχε ενταχθεί από τον περσινό Δεκέμβριο στις δράσεις του.

Η Υποδιευθύντρια του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βόλου κ. Νατάσα Οικονόμου και η μαθηματικός Αλίκη Κουτσιομπέλα ξεκίνησαν τις συνομιλίες με τον Όμιλο Scramble στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή πραγματοποίηση επίσκεψη των Βολιωτών παικτών στον θεσσαλονικιώτικο όμιλο.

Εκεί, γνωρίστηκαν εκπαιδευτικοί και μαθητές που αγάπησαν το Scramble, ενώ η Βολιώτικη ομάδα ονομάστηκε «Όμιλος Scramble «Κυριακάτικες Λεξοδημιουργίες», ενώ ανανέωσαν το ραντεβού στους στις αρχές του φθινοπώρου, όπου θα διεξαχθεί το 1ο Τουρνουά Βόλου!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.