«Οργανωμένη ‘’βιομηχανία’’ μηνύσεων και τρομοκρατίας από τη δημοτική αρχή Βόλου»

Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ κάνει λόγο για «Οργανωμένη ‘’βιομηχανία’’ μηνύσεων και τρομοκρατίας» από την δημοτική αρχή Μπέου. Όπως τονίζεται « Σε οργανωμένη «βιομηχανία» μηνύσεων και σε επιχείρηση τρομοκράτησης αγωνιστών, που αποκαλύπτουν την αντιλαϊκή πολιτική, έχει μετατραπεί η δημοτική αρχή Βόλου.

Έτσι, ακόμη μια μήνυση κατέθεσε, ο Αχ. Μπέος, εναντίον του Κώστα Γαργάλα, εκλεγμένου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Κώστας Γαργάλας είχε δεχτεί απρόκλητη εγκληματική και μαφιόζικη επίθεση με ισχυρό επικίνδυνο χτύπημα στο πρόσωπο, για το οποίο νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, από τον Βασίλη Ζαχείλα, δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας της παράταξης του Αχ. Μπέου.

Του εγκληματικού χτυπήματος είχαν προηγηθεί σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου χυδαίες ύβρεις και απειλές και από τον Αχιλλέα Μπέο προς τον Κ. Γαργάλα, όπως: «εσύ θα φας χαστούκια», όπως επίσης και απειλές, σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μετά το εγκληματικό χτύπημα: «βάλε μυαλό εσύ». Όπως και σε άλλο δημοτικό σύμβουλο λέγοντας: «Εσύ θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία – να το ξέρεις».
Επίσης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που συμμετείχαν πολίτες του Βόλου, που ζητούσαν να συζητηθεί το θέμα της βίαιης επίθεσης κατά του κ. Γαργάλα, ενώ σε καμιά περίπτωση δεν είχε παρεμποδιστεί η συνεδρίαση, ο Αχ. Μπέος, με μια θρασύδειλη στάση, για να τρομοκρατήσει αυτούς που συμπαραστέκονταν καλούσε την αστυνομία, ενώ εκ των υστέρων υπέβαλε μήνυση σε δυο συναγωνιστές. Να θυμηθούμε ότι ο Αχ. Μπέος είχε χαστουκίσει πλημμυροπαθή, δίνοντας το παράδειγμα ακραίας τρομοκρατικής και βίαιης συμπεριφοράς.

Αυτή η συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου τον καθιστά ηθικό «αυτουργό», αυτόν που «σήκωσε το χέρι» του Ζαχείλα στον Κ. Γαργάλα. Η καλοστημένη «βιομηχανία» μηνύσεων, το «τράβηγμα» αγωνιστών στα δικαστήρια, η διαρκής απειλή και ο φόβος που προσπαθεί να σπείρει ο Μπέος δε πρόκειται να μας «κλείσει το στόμα».

Συνεχίζουμε «να κάνουμε τη δουλειά μας». Να αποκαλύπτουμε τις αιτίες για τις οποίες έχει στηθεί αυτή η επιχείρηση τρομοκράτησης, που δεν είναι άλλες από την υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Είναι εξάλλου γνωστό σε όλους ότι η δημοτική αρχή και ο αρχηγός της Μπέος είναι οι «yes men» της πόλης, μεταξύ άλλων στην επιχείρηση μετατροπής του Βόλου σε Ελντοράντο Επιχειρηματικών Ομίλων, όπως της ΑΓΕΤ με την καρκινογόνα καύση των σκουπιδιών, της EXON MOBIL και των εφοπλιστών του LNG, των αμερικάνικων βάσεων, κ.ά., που ευθέως απειλούν τη υγεία και τη ζωή των Βολιωτών προκειμένου είτε να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους είτε να υλοποιήσουν τα αντιλαϊκά ή πολεμικά σχέδια τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.