Ούτε για κάρο οι δρόμοι στη Ν. Ιωνία! Υποχώρησαν τα χώματα στις τομές από τις οπτικές ίνες (φωτογραφίες)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ενώ και ο ποδηλατόδρομος είναι άκρως επικίνδυνος

Τα μπαλώματα στους δρόμους του Βόλου είναι εμφανή ,με την κατάσταση του οδοστρώματος σχεδόν σε όλες τις οδούς να είναι χείριστη. Οι εργασίες για την εγκατάσταση των οπτικών ινών, έχουν αφήσει τομές, οι οποίες δυσχεραίνουν τη μετακίνηση των πεζών αλλά και των οχημάτων.
Η κατάσταση όμως στη Ν. Ιωνία έχει ξεπεράσει κάθε λογική. Οι καρόδρομοι που υπήρχαν πριν από 100 χρόνια φαίνονται πολύ καλύτεροι στο «Μονακό» του 2026. Οι πεζοί δεν μπορούν καν να περπατήσουν, μιας και τα πεζοδρόμια βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.


Στην περιοχή από την Ευαγγελίστρια έως και τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου υπάρχουν δρόμοι, που έχουν τις τομές από τις εργασίες των οπτικών και στις τομές αυτές είχε στρωθεί χώμα, με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει λόγω της βροχόπτωσης της Κυριακής και οι δρόμοι να είναι αδιάβατοι.


Απροσπέλαστος όμως είναι και ο ποδηλατόδρομος, που έχει τεράστιες κι άκρως επικίνδυνες λακκούβες κι αυτές ως αποτέλεσμα των οπτικών ινών. Η κατάσταση έγινε χειρότερη μετά την βροχή της Κυριακής, καθώς οι δρόμοι γέμισαν με χώματα, αλλά κανείς δεν έσπευσε να τους καθαρίσει ή να κλείσει τις τομές, πριν ξεσπάσει η νέα κακοκαιρία.
Δ. Παλαιοδημοπούλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.