Π. Σταθακόπουλος στο Ράδιο Ένα: “Τεράστιο έργο με μεγάλη αποδοχή από το κοινό”

«Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» σήμερα στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Για την παράσταση που θα ανέβει σήμερα στις 9.30 το βράδυ στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» με τον τίτλο «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή ένας από τους πρωταγωνιστές του έργου ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Πρόκειται για ένα τεράστιο, όπως το χαρακτήρισε έργο, το οποίο έχουν διασκευάσει και σκηνοθετήσει οι Παπαθανασίου – Ρέππας και έτυχε πολύ μεγάλης αποδοχής από το κοινό, οπουδήποτε και αν ανέβηκε η παράσταση.

Προς επίρρωση όλων αυτών, όπως ανέφερε ο κ. Σταθακόπουλος εδώ και δύο χρόνια που παίζεται τα sold out είναι συνεχή, όπως για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη πριν την περίοδο του Πάσχα.

Είναι μια αστυνομική κομεντί, όπου μια ζάπλουτη γυναίκα ονόματι Φρανσουάζ Κορμπάν έχει παντρευτεί έναν πολύ νεότερό της, τον Πολ. Το θέμα είναι ότι ο σύζυγος έχει εθιστεί στον τζόγο, δημιουργώντας μεγάλα χρέη. Έτσι λοιπόν προσπαθεί να της αποσπάσει διάφορα ποσά προκειμένου να αποπληρώσει τις οφειλές του και ξαφνικά η Φρανσουάζ, την οποία υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη, αρχίζει να βλέπει κάποιες σκιές και φωνές στον κήπο.

Γι’ αυτό λοιπόν καλούνε τον υπαστυνόμο Ρομπέρ Τομά, που υποδύεται ο Πάνος Σταθακόπουλος, για να διαπιστώσει εάν πράγματι υπάρχουν αυτές οι φωνές ή αποτελούν προϊόν της φαντασίας ή τρέλας της Φ. Κορμπάν.

Το έργο περιλαμβάνει συνεχόμενες ανατροπές που διαρκούν κυριολεκτικά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, καλώντας ταυτόχρονα όσους θεατές την παρακολουθήσουν να μην αποκαλύψουν σε άλλους το τέλος της.

Παίζουν εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Πάνος Σταθακόπουλος. «Είναι ένα μπουκέτο νέων ηθοποιών που αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου» τόνισε ο γνωστός πρωταγωνιστής.

Η περιοδεία του θιάσου, εκτός Αθήνας ξεκινά από τον Βόλο και συνεχίζεται στη Λάρισα, τη Βέροια, την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη. Οι παραστάσεις θα περιλαμβάνουν το Κιλκίς, την Αριδαία, τα Γιαννιτσά, από τις 15 Ιουλίου την Κρήτη και κατόπιν την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

«Η περιφέρεια αναζητεί το θέατρο και το αγαπά πάρα πολύ. Εγώ συμμετέχω κάθε καλοκαίρι σε περιοδείες και βλέπω πώς ο κόσμος επιθυμεί να δει ποιοτικό θέατρο για να περάσει ευχάριστες στιγμές» σημείωσε ο κ. Σταθακόπουλος και προανήγγειλε ότι τον χειμώνα θα συνεχίσει να παίζει στην παράσταση «βότκα μολότοφ» που άρχισε από πέρσι το καλοκαίρι, ενώ αναφορικά με την τηλεοπτική στέγη της νέας χρονιάς, θα βρεθεί στη σειρά του Alpha «Η κατάρα της Τζέλλας Δελαφράγκα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.