Γέμισε παιδικές φωνούλες και γέλια το προαύλιο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου έγινε η γιορτή με δρώμενα και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη μοίρασαν ευχές και δώρα.
Στο χώρο του προαυλίου υπήρχε ζωντανή μουσική με παιδική χορωδία, ξυλοπόδαροι, ενώ πολλά παιδιά περίμεναν υπομονετικά για ζωγραφική προσώπου.

Στην παιδική γιορτή παραβρέθηκαν η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές Χρ. Μπουκώρος, Θαν. Λιούπης και Αλ. Μεϊκόπουλος, αντιδήμαρχοι και πλήθος κόσμου, κυρίως γονείς με μικρά παιδιά.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι είναι Χριστούγεννα, των ανθρώπων, του φωτός και της αγάπης, πρέπει να προσπαθήσουμε να μη μείνουμε στα λόγια, μήπως και καταφέρουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, ώστε να μην υπάρχουν μόνοι, κατατρεγμένοι και αδικημένοι σ’ αυτό τον κόσμο.

«Τα παιδιά είναι το οξυγόνο της ζωής και φορείς νέων ιδεών, είναι η ζωή», επισήμανε.

Η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολινδρίνη τόνισε ότι μετά από δύο χρόνια απουσία λόγω της πανδημίας, ήρθε η ώρα να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές, αυτές που αναπολούμε συχνά. Όπως είπε, τα παιδιά δίνουν το δικό τους μήνυμα με το βλέμμα, τη χαρά τους, τα λόγια τους και τα χαμόγελά τους, στοιχεία που μεταλαμπαδεύουν σε όλους εμάς ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χρωστάμε να τους το ανταποδίδουμε, να τους δίνουμε τέτοιες μέρες χαρά, δώρα και να τα κάνουμε αισιόδοξα.
Η αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε να είμαστε όλοι γεροί, να έχουμε μια καλή χρονιά και να ξαναζούμε τέτοιες στιγμές.




































