Παραιτήθηκε ο Βολιώτης δικηγόρος της οικογένειας Τσάπα

Λόγω διαφωνίας με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις συναδέλφου του

Από την πρώτη στιγμή εξέφραζε τη αντίθεσή του με την τακτική συναδέλφου του από τη Θεσσαλονίκη να βγαίνει τα τηλεοπτικά πάνελ και να αποκαλύπτει στοιχεία της δικογραφίας, του διπλού φονικού των αδελφών από τον εν διαστάσει σύζυγο της 28χρονης, που συντάραξε το Πανελλήνιο στη Μακρινίτσα, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί τελικά από την υπόθεση ο Βολιώτης δικηγόρος πολιτικής αγωγής κ. Στέφανος Καραγεώργος.
Σε δήλωσή του τονίζει ότι, με εντολή της οικογένειας των αδικοχαμένων αδελφών ανέλαβε την υπόθεση ως συνήγορος πολιτικής αγωγής, ωστόσο, η πρακτική εμφάνισης στα τηλεοπτικά κανάλια συναδέλφου του, χωρίς ο ίδιος να είναι ενήμερος και να έχει εγκρίνει, έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και τις επιλογές του.

Ο κ. Καραγεώργος κατέθεσε σήμερα το πρωί στον ανακριτή δήλωση στην οποία γνωστοποιεί την παραίτησή του από συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας.
«Προ ημερών, οι γονείς των δύο αδικοχαμένων αδελφών στο έγκλημα της Μακρινίτσας, προσήλθαν στο γραφείο μου και μου ανέθεσαν την εντολή υποστήριξης της κατηγορίας (πολιτική αγωγή). Ανέλαβα την υπόθεση και ενήργησα μέχρι τώρα αθόρυβα, κατά το καθήκον μου.
Όμως, κρίσιμες ενέργειες και συγκεκριμένη πρακτική στο χειρισμό της υπόθεσης, που εκδηλώθηκαν χωρίς να είμαι ενήμερος ή να το εγκρίνω, έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές και τις επιλογές μου.
Για το λόγο αυτό σήμερα κατέθεσα στον κ. Ανακριτή του Πρωτοδικείου Βόλου δήλωση περί παραιτήσεώς μου από συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους τον Απόστολο και την Αθανασία Τσάπα και εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια», επισημαίνει στη δήλωσή του ο έγκριτος νομικός.