Παράταση εργασιών για γκαράζ Φιλελλήνων και κόμβους ζητούν οι ανάδοχοι

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο

Παράταση εργασιών μέχρι το τέλος του χρόνου ζητούν με αίτησή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο οι ανάδοχοι των έργων “Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος-Φιλελλήνων” και “Κατασκευή 4 σύγχρονων κόμβων στο Δήμο Βόλου. 1.Δημαρχείο (Δημητριάδος, Λαμπράκη και Ιάσονος) 2. Τελωνείο (Λαμπράκη-Παπαδιαμάντη) 3. ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη) 4. Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων, Μπότσαρη)”.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Βόλου και αναμένεται να εγκρίνει τα αιτήματα.
Ο ανάδοχος του γκαράζ της Φιλελλήνων επικαλείται τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω χειμώνα και καθυστέρηση έγκρισης του 1ου ΑΠΕ και η 1Η Συμπλ. Σύμβαση (η συμπληρωματική σύμβαση υπεγράφη στις 24-1-2019) και ο ανάδοχος των κυκλικών κόμβων τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες λόγω χειμώνα και μη έγκριση ακόμη του 2ου ΑΠΕ ενώ το φυσικό αντικείμενο του έργου έχει ολοκληρωθεί και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών συνηγορεί στο να δοθούν οι παρατάσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει αποφάσεις για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος, εμβαδού 223,78 τ.μ., που βρίσκεται στο άλσος “Ανδρέας Βαλαχής” στη Ν. Ιωνία, εκμίσθωσης τμήματος πλατείας Πανεπιστημίου, για τη διοργάνωση Γιορτής Μπύρας, για την εκμίσθωση χώρου στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου για τη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού και του δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στην πλατεία Άνω Λεχωνίων Δ.Ε. Αρτέμιδας. Επίσης για παραχώρηση δημοτικού χώρου ευρισκόμενου στη Ν. Ιωνία, στο Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας, όπως και για παρατάσεις μίσθωσης του δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στο παραλιακό πάρκο Αναύρου και της αίθουσας εκδηλώσεων-κυλικείου του Δημοτικού Κοιμητηρίου “Κούκος”.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει απόφαση έγκρισης απονομής αναδρομικών για προνοιακό επίδομα και για προέγκριση συμμετοχής του Δήμου Βόλου σε τουριστικές εκθέσεις εξωτερικού κατά το Β’ εξάμηνο του έτους 2019, θα ανακαλέσει απόφαση και θα λάβει νέα για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και διενέργειας συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια αλατιού αποχιονισμού”, προϋπολογισμού 58.884,30 € με Φ.Π.Α. και θα εγκριθεί απόφασης της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., για την τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού του νομικού προσώπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.