Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Βόλο

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί για μια ακόμα χρονιά το Πασχαλινό του Bazaar στον Βόλο. Συγκεκριμένα, το  Πασχαλινό Bazaar θα πραγματοποιηθεί από τις 29/3 έως 03/04 μπροστά από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου στον Βόλο.

 

Ωράριο Λειτουργίας:  29/03: 18:00 – 21:00

Καθημ.: 10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00

Σαβ/κο: 10:00 – 18:00

 

 

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Χαμόγελου «επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.  Άλλωστε χάρη στη συμμετοχή όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2022 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους. Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με τη δική σας υποστήριξη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ένα ακόμα Πάσχα, θα βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί και θα του παρέχει την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη».

 

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να βρουν  τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.