Περαιτέρω αναβάθμιση του Τμήματος Εμφύτευσης Βηματοδοτών στο Νοσοκομείο

Σημαντική υποδομή που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας, χαρακτήρισε ο υπουργός το Τμήμα Εμφύτευσης Βηματοδοτών του Νοσοκομείου Βόλου, που από τον Αύγουστο τοποθέτησε 33 βηματοδότες σε ασθενείς, ενώ από το τέλος του μήνα θα γίνονται και έλεγχοι βηματοδοτών, ώστε οι ασθενείς να μην χρειάζεται να ταξιδέψουν σε νοσοκομείο άλλης πόλης,

Ο υπεύθυνος γιατρός του Εργαστηρίου τοποθέτησης βηματοδοτών Θεμιστοκλής Κυρλίδης δήλωσε ότι το τμήμα έχει τύχει μεγάλης αποδοχής και ήδη έχουν τοποθετηθεί 33 βηματοδότες χωρίς πρόβλημα.
“Από τέλος του Ιανουαρίου ξεκινά το Ιατρείο Βηματοδοτών, όπου θα μπορούν αυτοί που έχουν βηματοδότες να κάνουν ελέγχους χωρίς να πηγαίνουν σε άλλες πόλεις. Αρχικά θα είναι για τις περισσότερες μάρκες βηματοδοτών, κάποιες ιδιαιτερότητες που υπάρχουν θα τις ρυθμίζουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κυρλίδης εκτίμησε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον μέσο όρο αναμονής για το ραντεβού. “Για την ώρα κάνουμε τοποθετήσεις κάθε 15 μέρες, αλλά αν δούμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά θα το κάνουμε κάθε εβδομάδα“, ανέφερε και επισήμανε ότι με τη νέα παρτίδα βηματοδοτών οι ασθενείς θα μπορούν να κάνουν και μαγνητική τομογραφία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον γιατρό, ότι οι πολίτες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για τοποθέτηση βηματοδότη ή έλεγχο του υπάρχοντος, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Νοσοκομείου 2421352001 και 2421352004.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.