Περιόδευσε στον Βόλο και τη Ν. Ιωνία ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 21/05 ξεκίνησε η περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή με την Νέα Αριστερά, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο υποψήφιος επισκέφθηκε την λαϊκή της Νέας Δημητριάδος όπου συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς, έδωσε το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ παρέα με τον έτερο υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Νικήτα Μυλόπουλο, καθώς και μέλη της τοπικής οργάνωσης.

 

Αμέσως μετά ακολούθησε εξόρμηση στην Νέα Ιωνία παρέα με δεκάδες μέλη της Νέας Αριστεράς. Οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Νικήτας Μυλόπουλος είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με πολίτες, να ακούσουν τις ανησυχίες τους και να τους ενημερώσουν για τις θέσεις της Νέας Αριστεράς. Έπειτα ήρθε η σειρά του Βόλου, με τον υποψήφιο να επισκέπτεται το  Μουσείο της Ένωσης συντακτών Θεσσαλίας.

 

Το απόγευμα αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς, αποτελούμενη από μέλη της οργάνωσης Μαγνησίας και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Νικήτα Μυλόπουλο και Αντώνη Μπόγρη πραγματοποίησαν συνάντηση με τα προεδρεία των Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Βόλου και του Νομαρχιακού Τμήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ και η ημέρα  έκλεισε με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Ιωλκού 37) της Νέας Αριστεράς.

Μεταξύ άλλων, ο Γαβρίηλ Σακελλαρίδης ανέφερε: «Χρέος μας είναι να πείσουμε ξανά, να κινητοποιήσουμε, να εμπνεύσουμε να κάνουμε τον κόσμο ξανά να ελπίζει και να σηκώσει τον πήχη των προσδοκιών. Οι εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι ένας κρίσιμος σταθμός και με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση θα δώσουμε αυτή τη μάχη και η Νέα Αριστερά θα είναι η θετική έκπληξη το βράδυ των εκλογών».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.