Περπατούσε και μετέφερε σε σάκο 970 γραμ. χασίς!

Νεαρός από τη Λαμία που κατηγορείται για διακίνηση

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη λίγο μετά τις 12.30 μεσάνυχτα στο Βόλο, ένας 23χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.
Ο νεαρός σε αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες και μία χάρτινη με χασίς μικτού βάρους 972,82 γρ., σε σάκο που είχε στην πλάτη του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, ο 23χρονος κατελήφθη να κατέχει ένα σακίδιο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (972,82) γραμμαρίων.
Επιπλέον, από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 200 €, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο νεαρός που είναι από τη Λαμία, και εκτιμάται ότι ήρθε στο Βόλο για διακοπές, θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη ένας 46χρονος στην κατοχή του οποίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 1,04 γρ. σε χάρτινη συσκευασία, ενώ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη ένας 26χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,2 γρ. και ένα τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 1,05 γρ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.