Πήραν «φωτιά» τα συνεργεία για τον καθαρισμό του Ντε Κίρικο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με αφορμή την πρόσκληση Μπιλλίνη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πυρετωδώς δουλεύουν τα συνεργεία του Δήμου Βόλου πραγματοποιώντας εργασίες καθαρισμού και τριψίματος στο Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο, με κάποιους περίοικους, να υποστηρίζουν ότι η δουλειά αρχίζει το πρωί και ολοκληρώνεται το απόγευμα.

Ισχυρίζονται ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου έχουν πάρει τόσο ζεστά το θέμα του εξωραϊσμού, επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί στον Βόλο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της έχει αποσταλεί πρόσκληση από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης με τους θησαυρούς της συλλογής Πιέτρο Μπελάζι και Κατερίνας – Παπαγεωργίου Μπελάζι, στο Ντε Κίρικο που θα διαρκέσει από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος του μήνα.

Η σημαντική αυτή Έκθεση περιλαμβάνει τη συλλογή που αποτελείται από 230 έργα χαρακτικής και έντυπης τέχνης από πολύ σημαντικούς ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες. Η συνδιοργάνωση είναι του Δήμου Βόλου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ωστόσο, μέχρι χθες, δεν είχε αποσταλεί απάντηση από την Προεδρία και ήταν άγνωστο εάν τελικά η κ. Σακελλαροπούλου θα βρεθεί στον Βόλο.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.