Πίστωση χρόνου στον ανάδοχο για την επίδοση λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ

Δεκτή ένστασή του αναδόχου με πρόταση του ασκούντα χρέη γενικού διευθυντή

Πίστωση χρόνου γίνει η ΔΕΥΑΜΒ στον ανάδοχο επίδοσης λογαριασμών ύδρευσης, μετά από πρόταση του ασκούντα χρέη γενικού διευθυντή της Επιχείρησης, να γίνει δεκτή ένστασή του και να μην πληρώσει πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.
Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., στον εργολάβο είχε επιβληθεί πρόστιμο 921 € για μη έγκαιρη απόδοση των λογαριασμών ύδρευσης – αποχέτευσης. Η καθυστέρηση, που πολλές φορές έφτανε ακόμη και τους τρεις μήνες, είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία πολλών καταναλωτών, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις οι λογαριασμοί «δίπλωναν», με αποτέλεσμα πολλοί να μην μπορούν να τους εξοφλήσουν.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ με παλαιότερη απόφασή του, επέβαλε στην ανάδοχο εταιρεία πρόστιμο 921 € και κατά της απόφασης έγινε ένσταση από την εταιρεία, η οποία εξετάστηκε από την αρμόδια Επιτροπή Εξέτασης Προσφυγών.

Η Επιτροπή εισηγήθηκε την απόρριψη της προσφυγής, ωστόσο, η εισήγησή της απορρίφθηκε μετά από πρόταση του ασκούντα χρέη γενικού διευθυντή, κ. Τουρναβίτη. Ο κ. Τουρναβίτης είπε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι ο ανάδοχος έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της Επιχείρησης, έχει διαθέσει δύο υπαλλήλους, που πληρώνει ο ίδιος και έχει βελτιώσει τη διανομή λογαριασμών στη ΒΙΠΕ. Ο ασκών χρέη γενικού διευθυντή, πρότεινε να γίνει δεκτή η ένσταση του αναδόχου με το σκεπτικό ότι «η συνεργασία μπαίνει σε κανονικά νερά», όπως ανέφερε και η πρότασή του έγινε δεκτή,

Τέλος, η ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε, εκτός ημερήσιας διάταξης, το έργο επέκτασης των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων, ώστε να μπορεί να υποδεχθεί τα λύματα από την Αγχίαλο και την Αγριά. Το έργο είναι προϋπολογισμού 12,6 εκ. €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.