Πλειοψηφία Συλλόγου ΟΤΑ: Ανυπόστατες οι καταγγελίες της ΔΑΣ

Στη Βιομηχανία συκοφαντίας και λάσπης της ΔΑΣ ΟΤΑ η πλειοψηφία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας δηλώνει ότι απαντά με τη μαζική στήριξη των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας και της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Σε ανακοίνωση καταγγέλλεται η στάση της ΔΑΣ, που συκοφαντεί, ψεύδεται και στήνει διασπαστικούς μηχανισμούς με γιαλαντζί τίτλους (Συνδικάτα, Επιτροπές αγώνα, κ.λπ.) και σε κάθε κρίσιμη στιγμή και όταν απαιτείται ενότητα των εργαζομένων, η ΔΑΣ λειτουργεί σαν πέμπτη φάλαγγα δημιουργώντας διχασμό.

Σύμφωνα με την πλειοψηφία η καταγγελία ήρθε σε μια στιγμή που οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ανεξάρτητα από την σχέση εργασίας που έχουν) σήκωσαν ψηλά την σημαία του αγώνα και συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις της 48ωρης απεργίας της ΠΟΕ ΟΤΑ ενώ η ΔΑΣ τους κατηγορούσε για εργοδοτικούς εργαζόμενους.
«Όλες αυτές οι γελοιότητες δείχνουν ότι από υπερασπιστές των εργαζομένων και των αγώνων τους, έχουν μετατραπεί σε υβριστές και συκοφάντες τους. Ο στόχος τους είναι τα προσωπικά τους οφέλη, τα κομματικά είναι η προκάλυψη τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.