Πολλές κινητοποιήσεις – παρεμβάσεις των συνταξιούχων ΙΚΑ το 2016

Με προβολή βίντεο για την Πρωτομαγιά η ετήσια απολογιστική συνέλευση

Με προβολή βίντεο για την Πρωτομαγιά και τους εργατικούς αγώνες, έγινε σήμερα το πρωί η ετήσια απολογιστική συνέλευση των συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, όπου δόθηκε το σύνθημα για νέους αγώνες.
Στη συνέλευση έγινε αποτίμηση της δράσης για το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εγκρίθηκε ο διοικητικός, οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός του 2017, ενώ έγινε συζήτηση για την καλύτερη οργάνωση της δράσης για τη νέα χρονιά.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Γιώργος Ρούσσας, επειδή είμαστε λίγες μέρες πριν την Πρωτομαγιά, έγινε αφιέρωμα στους αγώνες των εργαζομένων με προβολή βίντεο ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και την προσφυγιά που είναι έντονη στην περιοχή μας.
Από τον απολογισμό της δράσης της Διοίκησης φάνηκε ότι μόνο το 2016 ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ έκανε στην περιοχή μας 25 κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις.
«Απαντάμε με συνέχιση των αγώνων και υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης και νέων, όπως έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο κ. Ρούσσας.

Έξω από την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου, όπου έγινε η συνέλευση των συνταξιούχων, υπήρχαν μπάνερ με θέμα την Εργατική Πρωτομαγιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.