Πώς θα περάσετε τα Κούλουμα στο Βόλο- Πού θα στηθεί μπουφές με σαρακοστιανά

Σήμερα Καθαρή Δευτέρα στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και παράλληλα με το πάρκο, θα στηθεί στις 12.00 μ.μ. μπουφές με την παραδοσιακή λαγάνα και σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει σχήμα ορχήστρας σε συνεργασία των μουσικών του Δημήτρη Γακιόπουλου και του σχήματος «Διπλοπενιές», με μουσικό σχήμα αποτελούμενου από τους: Δημήτρη Γακιόπουλο (φωνή), Θωμά Σκοτίδα (φωνή), Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Αποστόλη Μελαχροινάκη (βιολί), Χρήστο Σταμούλη (μπουζούκι), Χριστόφορο Σταμούλη (μπουζούκι), Κώστα Ζάρπα (πλήκτρα), Σωτήρη Ράπτη (τύμπανα), Στέφανο Κωστόπουλο (κιθάρα).

Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και αποτελούν προσφορά του Δήμου Βόλου και των χορηγών της εκδήλωσης.

Την Καθαρή Δευτέρα επίσης στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Δημοτικό Πάρκο της Νέας Αγχιάλου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 12.00 π.μ., παρουσιάζοντας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι και ένα πλούσιο πρόγραμμα από τοπικούς χορούς και στη συνέχεια θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.