Προετοιμάζεται η ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας ενόψει της απεργίας

Την Τετάρτη 17 Μαΐου με συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 π.μ.

Για την απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου προετοιμάζεται το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ που σήμερα συγκάλεσε σύσκεψη πρωτοβάθμιων σωματείων για το σκοπό αυτό.
ΑΔΕΔΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Στη συνάντηση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, έγινε προγραμματισμός της πορείας που θα ακολουθηθεί μέχρι την απεργία στις 17 του μήνα, ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Φίλιππος Κωνσταντινίδης.
Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση πάνω στα ζητήματα της απεργίας, που προτάσσει η ΑΔΕΔΥ για τον δημόσιο τομέα και αφορά τις περικοπές μισθών και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Τα ζητήματα αυτά θα μεταφερθούν στις γενικές συνελεύσεις των Σωματείων και στους χώρους δουλειάς.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ ζήτησε από τους συνδικαλιστές να κινητοποιήσουν τα μέλη των Συλλόγων τους, ενώ κλιμάκιο πρόκειται να επισκεφθεί χώρους δουλειάς, για να ξεσηκώσουν τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα.
Ο κ. Κωνσταντινίδης ότι έγινε προγραμματισμός εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Βόλου, της ΑΔΕΔΥ και της ΟΕΒΕΜ και ο προγραμματισμός προχωράει με βάση τον σχεδιασμό που έγινε.
Τέλος, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ εκτίμησε ότι το κλίμα είναι θετικό, ενόψει της απεργίας και εκτιμάται ότι η συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί της Τετάρτης, θα είναι μαζική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.