Προφορική δέσμευση για τη μισθοδοσία των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ

Θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα

Την προφορική δέσμευση του υπεύθυνου της τράπεζας, ότι θα αποδεσμευτεί ο λογαριασμός με τον οποίο γίνεται η μισθοδοσία της ΔΕΥΑΜΒ, εξασφάλισε η Διοίκηση της Επιχείρησης και οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν τον μισθό τους την ερχόμενη εβδομάδα, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εκ μέρους της τράπεζας.

Για την εξέλιξη αυτή οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση τα ΔΕΥΑΜΒ σήμερα το μεσημέρι και οι εργαζόμενοι ευελπιστούν να μην παρουσιαστούν ανάλογα προβλήματα στο μέλλον.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Διοίκησης προς τους εργαζόμενους, ο υπεύθυνος της συγκεκριμένης τράπεζας, δεσμεύτηκε να μην συμβεί ξανά παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ πρότεινε να διευκολύνει εργαζόμενους που τυχόν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, μέχρι να καταβληθεί η μισθοδοσία τους.

Σημειώνεται ότι η ΕΡΓΗΛ επιχείρησε να κατασχέσει λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ, αλλά η Επιχείρηση Ύδρευσης, ενώ η ΔΕΥΑΜΒ κέρδισε δικαστική απόφαση για αναστολή της κατάσχεσης, οπότε η δέσμευση του λογαριασμού μισθοδοσίας, οφειλόταν σε λάθος της τράπεζας, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν χθες, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.