Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς ισχύει αι σήμερα στη μαγνησία. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «σε συνέχεια του Έκτακτου Σ.Ο.Π.Π. το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 30-06-2021, υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κας Κολυνδρίνη Δωροθέας το οποίο επικαιροποιούμε και σήμερα Κυριακή 01-08-2021, με τα ίδια ακριβώς μέτρα και αποφάσεις και με σκοπό την ενημέρωση και τον σχεδιασμό του επιχειρησιακού πλάνου ετοιμότητας των φορέων λόγω του Χάρτη Πρόβλεψης κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για σήμερα Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021 με Δείκτη Κατηγορίας Κινδύνου 4 (Πολύ Υψηλό) για τον νομό Μαγνησίας.
Θα γίνει ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας η απόφαση για προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας του Νομού Μαγνησίας για σήμερα Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021 και θα πρέπει να γίνει αντίστοιχα και από τους Δήμους (βάση νέας εγκυκλίου της ΓΓΠΠ).
Η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων μπορεί μέσω των Υπηρεσιών της αλλά και μέσω του μητρώου ιδιωτών μηχανημάτων έργου όλο το εικοσιτετράωρο να συνεισφέρει οποιαδήποτε στιγμή κριθεί αναγκαίο, κατόπιν επικοινωνίας με τους αρμόδιους φορείς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.