Πρόταση συστέγασης των εσπερινών Γυμνασίου και Λυκείου Βόλου στο συγκρότημα του Αναύρου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας

Τη συστέγαση του εσπερινού Γυμνασίου και του εσπερινού Λυκείου στο συγκρότημα του Αναύρου προτείνει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης και για το λόγο αυτό καλεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι τους συλλόγους διδασκόντων  των σχολείων, τους διευθυντές των συστεγαζόμενων πρωινών σχολείων και την ΕΛΜΕ Μαγνησίας , προκειμένου να εξεταστεί η συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Διευθυντής την Τετάρτη θα αναλύσει την πρότασή του και τους λόγους για τους οποίους προτείνει αυτή τη συστέγαση, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και κατάθεση προτάσεων από τους εμπλεκόμενους, δηλαδή Διευθυντές, καθηγητές και την ΕΛΜΕ.

Η πρόταση έγκειται στην προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας και στη μείωση του κόστους λειτουργίας και παράλληλα στην τόνωση του Λυκείου από μαθητές του εσπερινού, χωρίς να υπάρχουν διαρροές. Το συγκρότημα του Αναύρου διαθέτει, σύμφωνα με τον Διευθυντή και τις υποδομές για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα εσπερινά σχολεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.