Πρωτιά της ΠΑΣΚΕ με 11 έδρες στις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Ισοψήφισαν ΔΑΚΕ και ΔΑΣ και παίρνουν από πέντε έδρες

Με την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, «έπεσε» χθες η «αυλαία» των εκλογο-απολογιστικών εργασιών του 22ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.
Οι αρχαιρεσίες (μέλη Εφορευτικής Επιτροπής οι κ.κ. Καουνάς Κων., Ακρίβος Ιάσ., Καραλής Χαράλ., Μποζανογλίδης Σταύρ., Χιώτη Μαρία) διενεργήθηκαν από τις 11:00 έως τις 19:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου και εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν ήταν 70 αντιπρόσωποι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 70 ψηφισάντων, υπέρ της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της ΔΑΚΕ 16, υπέρ της ΔΑΣ 16 και υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 αντιπρόσωποι.

Μετά και τα παραπάνω αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΠΑΣΚΕ εξασφαλίζει ένδεκα (11) από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΚΕ πέντε (5), η ΔΑΣ πέντε (5), ενώ η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συνεργασία δεν καταλαμβάνει έδρα.

1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΣΚΕ: Τρεις (3),
ΔΑΚΕ: Ένας (1)
ΔΑΣ: Ένας (1)

2. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΣΕΕ:
Ψήφισαν πενήντα (50). Υπέρ της ΠΑΣΚΕ 27 (εκλέγει δύο αντιπροσώπους), υπέρ της ΔΑΣ 12 (εκλέγει έναν αντιπρόσωπο), υπέρ της ΔΑΚΕ 8 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο), υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.