Πρόβλημα στο τηλεφωνικό κέντρο του Νοσοκομείο- Έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού μέσα στη ζέστη

Οι τηλεφωνικές γραμμές αποκαταστάθηκαν γύρω στις 10 το πρωί

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το Νοσοκομείο Βόλου ότι από σήμερα θα μπορούσαν όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν τα ραντεβού τους για τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του οφθαλμολογικού και γαστρεντερολογικού τμήματος. Μάταια όμως τηλεφωνούσαν από τις 7:30 το πρωί όσοι ήθελαν να κλείσουν ραντεβού. Η τηλεφωνική σύνδεση με τα τηλέφωνα για τα ραντεβού δεν λειτουργούσε, με αποτέλεσμα πολλοί και ιδιαίτερα ηλικιωμένοι να ξεκινήσουν να μεταβαίνουν στο  Νοσοκομείο για να κλείσουν δια ζώσης το ραντεβού τους.

Η γραμματεία των εξωτερικών τακτικών ιατρείων κατακλύστηκε από κόσμο, ο οποίος περίμενε στη σειρά για να προγραμματίσει το ραντεβού του. Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου το πρόβλημα των τηλεφωνικών γραμμών αποκαταστάθηκε γύρω στις 10 το πρωί και πλέον οι πολίτες μπορούν να καλούν να κανονίζουν τα ραντεβού τους και να μην χρειάζεται να μετακινούνται μέσα στη ζέστη.

Μάλιστα, προτροπή της Διοίκησης ήταν οι ενδιαφερόμενοι να κλείνουν τηλεφωνικά τα ραντεβού τους , καθώς η διαδικασία είναι γρήγορη κι εύκολη.

Σημειώνεται ότι τα τηλέφωνα για τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία είναι τα 2421352001 και 2421352002.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.