“Εφυγε” ο Βαγγέλης Ζαχείλας

“Εφυγε” σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο γνωστός Βολιώτης ασφαλιστής Ευάγγελος Ζαχείλας. Ηταν διαιτητής ποδοσφαίρου στην Α’ Κατηγορία και είχε διατελέσει επί χρόνια πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας και καθηγητής διαιτησίας. Ο εκλιπών, μαζί με τη σύζυγό του Καλλιόπη ήταν πατέρας του γνωστού Βολιώτη επιχειρηματία και Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλη Ζαχείλα, της Ζηνοβίας επίσης ασφαλίστριας και του Αργύρη Καθηγητή ΙΕΚ. Εζησε επίσης να δει τρία εγγόνια, τον Ευάγγελο, την Καλλιόπη και τον Ευάγγελο – Αντρέα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 12 μ. από Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Παλαιοημερολογιτών στην οδό Θειρών 21 στην Νέα Ιωνία Βόλου. Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επίσημων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας, απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δηλώνει ότι θα παραστεί στην κηδεία του.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Γηροκομείο Βόλου. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα τελετών του Ν. Κοιμητηρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.